Pui Kievskaia

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 10844 vizualizari

 

O reteta celebra, de la Simo.

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -3 aripi de pui, 100 g unt
  • -1 legatura de marar
  • -zeama de la o lamaie
  • -2 linguri de pesmet si 2 linguri de faina
  • -Delikat Barbeque pentru friptura de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kievskaia:

Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept pe osul aripii, se da prin faina, ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui